Kapcsolat

Reklám tervezés, gyártás, szerelés, komplett reklám kivitelezés. Ha bármilyen információra van szüksége reklámmal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jöjjön, hívjon vagy írjon! Neon és reklám tervezésében, készítésében, komplett kivitelezésben jártas szakemberek várják megkeresését, kérését.

Telephely:

1107 Budapest, Száva utca 9.

Telefon:

Hívjon minket!

E-mail:

Írjon nekünk!

Üzenhet nekünk az űrlap kitöltésével is!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Neon reklámot szeretnék. Tanácsadással is foglalkoznak?

Igen! Szakembereink miután megismerték az Ön elképzeléseit és igényeit, javaslatokat tesznek a neonreklám lehetséges megoldásaira, majd ha a Ön kéri, megrendeli, a tervezést, gyártást és a szerelést is rövíd határidővel és költséghatékony kivitelezéssel elvégzik. Őn elmondja az elképzelését, a többit ránk bízhatja. A munkálatok végén gyönyörködhet a neon reklámja fényében.

A neon mint reklám, még ma is korszerünek számít?

A neonreklámok már sok évtizede töretlen sikernek örvendenek és nem csökken a kereslet irántuk. Vannak újabb technológiák amik „korszerűbbnek számítanak” némelyek szerint. De olyan amelyik követni, utánozni tudná a neon stílusát, egyedi megjelenését, kölönleges fényhatásait, egy sincs. A neonreklám technológiája nagy múltra tekint vissza, részegységeiben, kivitelezési technológiáiban folyamatos korszerűsítések történtek, így ma már a „modern neonreklám” meghatározás is helyetálló. Mind energiafogyasztás, mind megjelenés és legfőképpen egyedi lehetőségek tekintetében alig van esélyes vetélytársa a reklám és a reklámdesign területén.

Tulajdonképpen a neonreklám az micsoda?

A világító neon reklámfelirat nagyfeszültséggel működő, hajlított üvegcsövekből készült neonreklám. Manapság igazi retró hatású reklámfelületek készíthetők a segítségével. Fénye, színei, látványa jellegzetes, egyedi.

A neoncső egy olyan kisnyomású gázzal töltött világítótest, amelyben az üvegcső két végébe forrasztott elektródákra kapcsolt nagyfeszültség hatására a csőben lévő gáz világít, fluoreszkál. A neoncső nevét az először töltésre használt neonról kapta, de a különböző színek eléréséhez más gázokat is alkalmaznak, például a hélium sárga színű, a szén-dioxid fehér színnel fluoreszkál. A neoncsöveket az 1920-1950-es évek közötti időszakban elterjedten használták épületek reklámfelirataihoz.

A neoncsövekből készülhet reklámfelirat, épületek homlokzatán, élein végig futó díszvilágítás és dobozbetűk megvilágítására szolgáló fényforrás is. Az üvegcső hajlításával akár írott hatású betűk, különböző íves alakzatok is létrehozhatók. Vezérlő elektronikával lehetőség van a neonreklámok villogtatására és fényerő szabályozásra is.

A nagyfeszültség biztosításához speciális transzformátorokra van szükség. A reklámvilágítás automatikusan is fel és lekapcsolható alkonykapcsoló vagy időkapcsoló beépítésével.

Cégünk elkötelezett a neonreklám termékeinek a megőrzésében, új formák, technológiák és berendezések fejlesztésében, kivitelezésében.
Nagy szakmai gyakorlattal, igényes kivitelezéssel, a “neon design” minden területén ott vagyunk és a megrendelőink elképzelései és igényei szerint alkotunk.
Neon Design, minden ami neon!