Szolgáltatások

Neonreklám – minden ami neon és amiben neon van.

Javítás, felújítás

Meglévő, elöregedett, elromlott, hibásan vagy egyáltalán nem működő, karbantartatlan neon reklámfeliratok, neon reklámfelületek részleges vagy teljes javítása, felújítása.

új neonreklám

Tervezéstől a megvalósításig.
Ön elmondja az elképzelését és mi megvalósítjuk amit megállmodott!
Megtervezzük, műhelyünkben elkészítjük és a kért helyszínen felszereljük a neon reklámot.

Karbantartás

Az általunk készített vagy javított, felújított neon reklámot, alkalmanként vagy ütemezett terv szerint átvizsgáljuk, karbantartjuk, biztonságos és hibátlan működését hosszú távon garantáljuk.

javítás, felújítás

nem működik a neonreklám

Van neonreklámja, de nem működik? Kollégáink előzetes egyeztetés után kimennek a helyszínre és megvizsgálják a meglévő reklámberendezését. Megkeresik a hibát, feltárják az esetleges hiányosságokat és javaslatot tesznek a javításra, felújításra. Elmondják milyen lehetőségek vannak a már nem működő neon reklámberendezés újbóli üzembe helyezésére, hogy neonreklámja újból a régi pompájában világítson. Bármilyen neon (vagy más) reklámról legyen is szó, felkutatjuk a hiba okát és ha javítható megjavítjuk, ha felújításra szorul, felújítjuk. Nem ismerünk lehetetlent, ha kell, az egészet új anyagokból elkészítjük, az Ön kérése és megrendelése alapján.

Tekintse meg a NEONSZERVIZ honlapunkat is ahol a fő téma a neonreklám javítás.

 

működik a neonreklám, de nem jól

Neonreklámja nem jól működik? Elöregedett, egyes részei nem világítanak, villog, fényét vesztette, halványabban világít mint új korában? Hangosan zúg, vibrál, vagy nem akkor világít amikor kellene mert elromlott az időzítő vagy az alkony kapcsoló? Megoldjuk! Megkeressük a hiba okát és ha javítható megjavítjuk, vagy ajánlatot, javaslatot adunk a hiba elhárítására. Bármi is okozza a rendellenes működését a neonreklámnak, megjavítható vagy felújítható. Végső esetben, újra gyártható.

Tekintse meg a NEONSZERVIZ honlapunkat is ahol a fő téma a neonreklám javítás.

hibátlanul működő neonreklám

Hibátlanul működik a neonreklámja és szeretné, hogy ez így is maradjon? Nem igényel javítást de szeretné megelőzni az esetleges hibás működést, minimálisra csökkentve az elromlás lehetőségét? Ez esetben a karbantartás szolgáltatásunk a legjobb választás az Ön számára!

új neon reklám

Új neonreklám készítés

Fő profilunk, az új neonreklám készítés. Reklámgyártó csapatunk, a neonreklám minden összetevőjét elkészíti a jól felszerelt műhelyünkben. Az igénynek és a célnak megfelelő, különböző méretű üvegcsöveket a kívánt formára hajlítjuk, majd ellátjuk a szükséges elektródákkal és feltöltjük a működéséhez szükséges gázzal. A neoncsövek működését üzemi tesztelésnek vetjük alá, fontos számunkra a megfelelő minőségellenőrzés. Csak az elellenőrzés által, kifogástalannak minősített reklámtermékeket adunk aki a kezünk alól.

Megtervezzük a neonreklámot

Új neonreklám készítésnél a tervezést is vállaljuk. Ha a megrendelőnk csak szavakban megfogalmazható elképzeléssel rendelkezik a vágyott neonreklámmal kapcsolatban, javaslatokat, ajánlatokat, neondesign ötleteket adunk számára. Grafikusunk megtervezi és látványterven megmutatja a készítendő neonreklámot. Ha a megrendelőnk konkrét képi igénnyel érkezik, fotó, grafika, pdf vagy bármely más formátumban hozott anyaggal, azt átvesszük, feldolgozzunk és az alapján készítjük el a neon reklámtervet.

Neonreklám gyártás, telepítés

Reklámgyártó és szerelő csapatunk minden tagja a feladatát jól ismerő szakember. A hosszú gyakorlati évek alatt a reklámszakma elméleteit olyan kézzelfogható tudással tökéletesítettük, ami által minden felmerülő feladatra, problémára tudunk gyors és megfelelő megoldásokat találni. A neonreklám gyártásának és helyszíni telepítésének minden munkafolyamata ismert és szinte rutinfeladat számunkra, ennek ellenére minden reklámgyártási és reklám telepítési munkát egyedi gondossággal, kiemelt figyelemmel és hozzáértéssel végzünk. Neonreklám gyártására és telepítésére is garanciákat vállalunk.

karbantartás

készen van. hogyan tovább?

Elkészült és beüzemelésre került az új, vagy felújított, megjavított neonreklámja? Használja örömmel és megelégedettséggel! Bizonyára hosszú időn keresztül kifogástalan működéssel fogja megörvendeztetni.

Azonban tény, hogy amit használnak az használódik és ami elromolhat az elromlik. Jobb megelőzni a bajt és felkészülni az esetleges problémákra, mint utólag, gyorsan kapkodni.

A neonreklámok esetben is fontos a hibákat megelőzendő karbantartás. Időnként tisztítás szükséges a jobb esztétikai hatás, a jobb fényhatás érdekében. Mechanikai, elektrotechnikai ellenőrzéssel minimálisra csökkenthetők az esetleges meghibásodások, működési rendellenességek. Ha azt szeretné, hogy a neonreklámja hosszú távon és hibátlanul, kiváló esztétikai élményt nyújtva működjön, akkor ajánlott a rendszeres karbantartás, amit karbantartó csapatunk segítségével megvalósítunk.

karbantartás - kevesebb gond

Bár a neonreklám jó biztonsággal és tartósan, hibátlanul működő reklámmegoldás, a neonreklámot is szükséges karbantartatni. Levesszük az Ön váláról a reklámkarbantartás gondját. Ön megrendeli, mi elvégezzük. Legyen a reklámkarbantartás a mi gondunk!

házi módszerek a karbantartásra

Bizonyára léteznek különböző házi módszerek a neonreklám karbantartására, mi mégsem javasoljuk, hogy bárki, kellő szakértelem nélkül fogjon hozzá. A neoncső üvegből van és törékeny… A neoncsövet működtető elektromosság, nagy feszültségű és ráz… A neonreklám karbantartása speciális szerszámokat és szakértelmet igényel. Mi képzettek vagyunk erre, nyugodtan bízza ránk!

válasszon minket!

Garancia

Munkánkra garanciát vállalunk.

%

Garancia vállalásunk

Díjtalan tervezés

Ha megrendeli, díjtalanul megtervezzük.

%

Tervezési költség

szakértelem

Értünk hozzá!

%

Szakértelmünk

Hívjon, telefonáljon: 06-20 585-5884

díjtalan árajánlat készítés

Írja le, hogy mit szeretne és mi díjtalanul javaslatokat, ajánlatokat adunk Önnek.